Stift bekendtskab med padeltennis
Tennisbane-16-16.jpg
Padeltennisbanen står klar til at tage mod nye og gamle medlemmer. Foto: Kaj Bonne
Klubben på Gladsaxe Stadion klar til ny sæson

Der bydes på både traditionel tennis og den nye variant padeltennis, når Gladsaxe Tennis og Padel Klub på lørdag 23. april slår dørene op til en ny sæson.
I bedste social stil lægges der ud med morgenmad klokken 9, og så går man i gang med at spille tennis. Her kan alle være med uanset alder og niveau.
-Alle er velkomne – både nuværende medlemmer, og dem, der har lyst til at prøve, om tennis er noget for dem, siger formand Peter Munk .
Og som klubnavnet antyder dyrkes der ikke kun tennis i klubben – men også Padeltennis, som er en rigtig sjov og let tilgængelig måde at få dyrket lidt motion på.
Og det er absolut ikke dyrt at dyrke idræt hos os, fortsætter Peter Munk: Kontingent for et helt år er 400 kr. for ungdom og 800 kr., når man har passeret de 25 år. Et kontingent, der både dækker traditionel tennis og padeltennis og omfatter deltagelse i træning, sociale aktiviteter og selvfølgelig også muligheden for at booke baner individuelt.
Har man ikke mulighed for at deltage i arrangementet på lørdag, kan man i stedet komme den 30. april, hvor klubben i anledning af den landsdækkende ”Tennissportens dag” giver interesserede mulighed for at prøve at spille tennis (og padel) fra kl 10-14.
-Vore dygtige trænere står klar til at give en grundig introduktion, og man behøver ikke andet udstyr end et par gummisko – resten sørger klubben for.
Klubbens tennisbaner og padelbanen ligger på Gladsaxevej 200 ved Gladsaxe Stadion.
På klubbens hjemmeside www.gladsaxetennisklub.dk kan man i øvrigt læse alt om årets aktiviteter, og hvordan man bliver medlem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top