Succes på basketbanen
basket1.jpg
Gladsaxedrengene har udviklet sig næsten ekstremt positivt og sluttede den positivt og sluttede den hjemlige sæson af med maner. Foto: Morten Munch
U12-drenge vandt FINAL 4

Gladsaxes U12 basket drenge fortsætter den gode stime og vandt i weekenden FINAL4, som spilles mellem de fire bedst placerede hold øst for Storebælt og som er det tætteste man kan komme på et DM i den alder.
Det var en lang og succesrig sæson for drengene, som fik et foreløbigt punktum her i weekenden i Amagerhallen. Stillingen i mesterrækken har været tæt gennem hele året og ingen hold er sluppet igennem uden nederlag. Først i de sidste spillerunder blev den endelige placering afgjort og det endte altså med at Gladsaxedrengene tog første pladsen foran Værløse, SISU og BMS. Det er første gang i mange år at Gladsaxe har leveret så flotte resultater, men efter sejre i internationale turneringer i både Lund og senest i påsken til Scania Cup i Stockholm gik drengene til Final4 som favoritter. SISU gik dog frisk til den i semi-finalen lørdag og spillede i det meste af kampen rigtig effektiv basket. Gladsaxe var bagud med så meget som 14 point inden pausen, men efter en timeout hvor der blev talt med store ord på bænken, fik Gladsaxe styr på forsvaret og begyndte at spille mere sammen i angrebet. Langsomt kom der balance i regnskabet og med 2 minutter tilbage kom Gladsaxe første gang foran. De sidste minutter blev nervepirrende og Gladsaxe drengene kunne måske trække lidt på deres erfaringer fra tidligere finaler – det var i hvert fald som om de lige havde lidt mere is i maven da de sidste skud skulle sættes. Gladsaxe vandt semi-finalen med 47-44.
Finalemodstanderen var Hørsholm som lidt overraskende havde slået Værløse i den anden semi-finale. Her var Gladsaxe drengene klar fra start og leverede noget af det flotte spil, som har hevet alle pokalerne hjem. Allerede efter første periode var stillingen 23-9 og selvom grebet blev løsnet en lille smule, blev kampen aldrig rigtig spændende og Gladsaxe drengene kunne helt fortjent løfte pokalen som Øst DM vinder 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top