- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Suveræn sæsonoptakt

Hele tre pige-/damehold fra Bella1973 havde valgt at lægge den sidste forberedelse inden turneringsstart til Holland. To U-13 hold og Damesenior deltog i en europæisk turnering i Maastricht.
Her deltog hold fra Frankrig, Belgien, Luxembourg, Tyskland og Schweiz.
Turen startede tidligt langfredag morgen, og spiller og ledere ankom efter 900 kilometers kørsel.. Herefter gjaldt det om at få spist lidt aftensmad og komme i seng. Lørdag morgen var der vækning kl. 06.00 og bussen kørte 08.00 mod stadion.
Det blev en rigtig god indsats for de tre hold, og efter dagens kampe stod det klart at alle tre hold havde kvalificeret sig til søndagens finalespil. Efter kampene var det hjem på værelserne og der blev også tid til en lille gåtur i den hyggelige hollandske by samt quiz på tværs af holdene.
Søndag morgen var det igen tidligt op. Kampene startede kl. 09.00 og alle tre Bella1973 hold vandt første kamp, anden kamp gav samme positive resultat og så var alle hold i finalen.
De to U-13 hold gjorde rent bord og vandt finalerne. Damesenior spillede 1-1 i ordinær spilletid, men tabte desværre den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Så resultatet blev to førstepladser og en anden plads til de seje piger. Mandag morgen gik turen så hjem til Danmark og ved ankomst på Elverroad i Herlev var ca. 80-100 forældre og familie klar til at modtage bussen med tre flotte pokaler i forruden.
En på alle måder god tur var til ende og nu skal det vise sig om spillerne er klar til sæsonstart.