Synkrosvømmere hentede seks medaljer
synkro.jpg
Deltagerne fra Gladsaxe klarede sig nydeligt ved årgangsmesterskaberne. Foto: Privat.
DM i synkro for årgangsrækkerne

GSC synkro tog masser af medaljer til DÅM i synkronsvømning, der blev afhold i Thisted i weekenden..
Der var hård konkurrence ved årets mesterskaber, da niveauet er steget og synkro sporten er blevet mere udbredt det seneste år i Danmark. Trods dette tog pigerne fra GSC både tre første og tre andenpladser i weekenden.
Nanna Maagaard Rängmann vandt guld i solo i den yngste række ”12 år og yngre”, og Alberte Jensen tog sølvet i samme række. Begge piger lå allerede i top sammen med Anna Nyland og Selma Schroll efter den indledende tekniske figurkonkurrence, hvor alle fire svømmede op til deres allerbedste. De fire udgjorde derfor et stærkt hold som vandt guldet i ”12 år og yngre”. Anna Nyland og Selma vandt derudover også sølv for deres flotte og veludførte duet.
Holdet i ”13-15 år” bestående af Amalie Windfeld, Clara Malling, Emilie Sørensen, Luna Venet og Rebecca Lawaetz vandt også guldmedaljer efter en overbevisende præstation med flot synkronisering. Clara Malling og Emilie Sørensen besatte andenpladsen i duet i samme række i tæt konkurrence med duetten fra Hobro.
Udover de nævnte piger deltog Sofie Krygermeier og Emilie Israelsen med en duet i ”12 år og yngre” der desværre ikke rakte til en medalje i denne omgang, men det var flot af pigerne at kunne deltage ved DÅM efter blot 1 års træning. I ”13-15 år” deltog Emma Israelsen og Monica Arentoft, Signe Støttrup og Line Holm med duetter, der desværre heller ikke gav medaljer i den hårde konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top