- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Tid til forårsrengøring af vores dejlige sø

Lørdag den 16. april 2016 fra kl. 10 til ca. kl. 15 afholder 361 Kano- & Kajakklub årets udgave af naturoprydningsarrangementet Operation Ren Sø, hvor alle er velkomne – også selv om man er uden tilknytning til 361.
– Det er i vores allesammens interesse, at naturen omkring Bagsværd Sø, Lyngby Sø og Møllåen er ren og fri for affald, opfordres alle, der er interesserede i en dejlig ren natur, til at deltage i arrangementet, siger Per Arentoft, formand for 361.
Selv om det er helt gratis at deltage vil, deltagerne blive budt på både let morgenmad samt frokost. Desuden indeholder arrangementet en anderledes og unik naturoplevelse, hvor deltagerne kan befri naturen for mange forskellige uønskede effekter. Tidligere år er både pengeskabe, nummerplader, cykler, mobiltelefoner, bildæk og meget mere, blevet fjernet fra naturen af deltagerne.
Afhængig af deltagerantal sendes deltagerne, efter morgenmaden, af sted i hold på to-fem. Nogle på land langs vandkanten og andre i rummelige tur-kanoer, hvor affald med gribetænger indsamles i trillebøre og kanoer.
Operation Ren Sø modtager støtte fra Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk kommuner. Arrangørerne inviterer også i år begge kommuners borgmestre og håber, at de kan afse tid i deres travle kalendere til at besøge arrangementet. Tilmelding er ikke nødvendig, men for at kunne optimere indkøb modtager 361 gerne tilmelding på e-mail kontoret@361.dk eller på tlf. 45 360 361, lyder det fra 361 Kano- & Kajakklubben på Nybrovej 361.