Til tops i hele verden -og i Gladsaxe
pris.jpg
Lise Davidsen er allerede nået langt i en kort karriere, der lige synes begyndt, og det blev belønnet med Gladsaxes Musikpris 2016. Foto: Christian Ove Carlsson.
Imponerende indsats af årets modtager af den kommunale musikpris

Man kunne høre den berømte knappenål falde, da den norske sopransanger Lise Davidsen sang fire Lieder af Richard Strauss, da hun i lørdags blev hyldet som årets modtager af Gladsaxes Musikpris 2016 i festsalen på Grønnemose Skole. Det var imponerende med total beherskelse af stemmen.
I Norge får de ”ståpels”, når de skal beskrive, hvor imponerede er, i Danmark får man gåsehud på armene, og mange måtte føle efter, for det var bevægende.
Borgmester Karin Søjberg Holst var også rørt af indsatsen, der vist bare lå på det niveau, hvor Lise Davidsen allerede nu befinder sig hele tiden. For hun har i hvert fald allerede fået et væld af priser, siden hun blev færdiguddannet fra Det Kongelige Operaakademi i 2014.
-Du er gået til tops i hele verden – og i Gladsaxe, konstaterede borgmesteren, der overrakte et rejselegat på 50.000 kr., et billedværk af Astrid Myntekær og en buket blomster.
En del af prisen er at optræde sammen med Copenhagen Phil.
-Det var første gang, men jeg håber, at det ikke var den sidste, sagde Lise Davidsen i sin takketale, hvor hun også fortalte, at hun hjemme i Stokke begyndte sin karriere på Kulturskolen.
-Men det var slet ikke som på samme niveau som Musik- og Billedskolen her i Gladsaxe, sagde Lise Davidsen, der lige måtte give et ekstranummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top