- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Tivoli åbner porten for de langørede

I 2016 gentager Tivoli successen og inviterer landets kaniner til festdag i Haven i samarbejde med Gladsaxe Kaninforening

Alle kaninejere kan tage deres hoppende ven under armen og nyde en dag i de langøredes tegn. Kanin Dag i Tivoli byder bl.a. på konkurrencer i kaninhop og ekspertvurdering af det enkelte kæledyr.

Danskerne kan roligt trække kaninerne op ad hatten og tage en tur i Tivoli den 17. april fra kl. 16.00-17.30. Denne dato er nemlig reserveret til menneskets gulerodsgnaskende ven. I 2015 oplevede Tivoli en stor interesse, da Haven på opfordring fra Gladsaxe Kaninforening og med inspiration fra Hundens Dag valgte at udvide med endnu et medlem fra dyreriget.

– Kaniner i Tivoli er en fantastisk oplevelse. Vi elsker at vise vores kaniner frem og finder ikke et smukkere sted til det end Tivoli. I år har vi arrangeret en “publikums valg”-konkurrence. Det er en dyst mellem nogle af de udstillede kaniner, og hvis man vil prøve kaninhop, bliver der mulighed for at få lidt begynderundervisning. Vi glæder os til at snakke med gæsterne og give gode råd om kaninhold, fortæller formanden for Gladsaxe Kaninforening, Lena Andersen.