To nye i byrådet
Enhedslisten og Socialdemokraterne skifter ud på grund af orlov

Det kan være vildt belastende at sidde i et byråd – især hvis man har tårnhøje ambitioner om at sætte sig ind i selv de mindste detaljer. Skal man så også passe job eller uddannelse kan det godt blive nærmest uoverstigeligt.
Nu er der kommet to nye i byrådet, mens Susanne Yazdanyar fra Enhedslisten og Camilla Pedersen fra Socialdemokraterne begge har søgt om orlov, og deres afløser er udpeget.
Socialdemokraten Leon Friis Jørgensen har tidligere været inde som afløser for Jakob Skovsgaard Koed, der var i USA for at studere, så han afløser Camilla Pedersen.
Hos Enhedslisten har Casper Pedersen afløst Susanne Yazdanyar i et stykke tid, men nu flytter han til Frederikssund. Næste suppleant ville så være Maria Reumert Gjerding, men hun er for tiden medlem af Folketinget, så nu bliver det i stedet Anne Backlund, der træder ind i byrådet med virkning fra 1. maj indtil Susanne Yazdanyar vender tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top