Annonce
Trange tider i Bagsværd
Pointløs efter tre kampe

Bagsværd har fået en skidt start på sæsonen i serie 2. De tre første kampe har givet tre nederlag, og holdet er på sidstepladsen med en målscore på 2-10. Man skifter ikke ustarffet nærmest hele holdet ud som Bagsværd har været tvunget til det.
I lørdags mødte Bagsværd Måløv, kunne tage hjem med ens ejr på 2-0.
Bagsværd sad i de første 20 minutter på hele spillet, og fik spillet sig til flere chancer. Desværre udnyttede Bagsværd ikke den gode periode, og Måløv fik bragt sig foran 1-0 efter 24 minutter på en tilfældig chance. Der blev ikke scoret yderligere i halvlegen. 2 halvleg var kun to minutter gammel, da Måløv kunne bringe sig på 2-0 efter en personlig fejl fra en af Bagsværds forsvarsspillere. I resten af kampen pressede Bagsværd på, dog uden at kunne score.
-Vi synes, at skæbnen var hård ved os i kampen, og var lidt forfulgt af et bundholds uheld. Vi føler dog stadig, at vi er på rette vej, og at sejrene nok skal komme. Så vi arbejder videre, på trods af at det lige nu er med ryggen mod muren, siger træner Flemming Bockelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top