annonce
VB 1968 tæt på toppen
Værebro-Boldklub-01-16-16.jpg
VB 1968s Brian Nielsen har fyret kanonen af, bolden bliver rettet af, og Arif Asif med ryggen til header bolden i mål til slutresultatet 1-0. Foto: Kaj Bonne.
Klubben fra Værebro er fortsat med i oprykningskampen

Det blev unødigt spændende, da VB 1968 i lørdags mødte Brede IF i fodboldens sjællandsserie på hjemmebanen ved Skovbrynet Skole. Kort før lukketid kastede gæsterne alle mand frem for at udligne. Et par farlige situationer blev afværget, og Værebro-klubben stod fortjent som sejrherre med 1-0, da dommeren fløjtede kampen af.
Dermed fastholder VB 1968 drømmen om oprykning til danmarksserien, selv om klubben pt. kun er placeret på syvendepladsen. Efter 13 af 22 runder fører Glostrup med 27 point, men Værebro er med 21 point kun tre point efter Liria på andenpladsen. Nr. 2 får en oprykningskamp mod den anden puljes toer.
Tre minutter før pausen scorede Arif Asif kampens enlige mål på hovedstød, da han fulgte op på Brian Nielsens brag af et skud, der blev rettet af. Men VB 1968 burde have lukket kampen på tre-fire kæmpechancer.
– Det var lidt fjollet, at det blev spændende. Vi havde sat næsen op efter tre point i dag. Heldigvis lykkedes det, og vi bør også kunne hente tre point i den næste kamp, sagde en tilfreds VB 1968-formand Jørgen Franck efter kampen. På lørdag kl. 14 kommer FC Øresund på besøg på Skovbrynet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top