Vigtig sejr til Gladsaxe-Hero
Med i toppen af serie 1

Efter sidste weekends skuffelse med 1-3 hjemme mod Fredensborgs reserver skulle Gladsaxe Heros 1.hold forsøge at rejse sig ude mod Blovstrød.
Selvom det kun var 3.spillerunde, vidste begge hold, at rigtigt meget var på spil. Hvis man vandt, var man med, hvor der er sjovt at være, tabte man, ville man skulle slås for at undgå et trist nedrykningstruet forår.
Det var en meget lige kamp. Hjemmeholdet var fysisk stærke og satsede på høje lange afleveringer op til deres store og kropsstærke centerforward og forsøgte at vinde de andenbolde, som han skabte. I anden halvleg tog udeholdet initiativet og lagde et større pres på Blovstrød. Chancerne blev større, men Blovstrød forsvarede sig godt og kæmpede for de livsvigtige point.
Ti minutter før tid fik Gladsaxe Hero et frispark i venstre side midt på modstanderens halvdel. Christopher Udsen lagde en perfekt bold ind i feltet tæt på målet. Nicklas Laage formåede til stor forløsning for Heros bænk, spillere og fremmødte trofaste fans at få skrabet bolden over stregen til 0-1. I allersidste minut skete dog det man frygtede, nemlig at Blovstrød fik et frispark, som kunne blive den sidste chance. Et farligt indlæg blev dog ikke udnyttet og Gladsaxe Hero kunne juble efter dommerens sidste fløjt og stemningen i omklædningsrummet efter kampen var høj, med sang, øl og glæde over udesejren på 1-0.
På lørdag er der hjemmekamp mod Herstedøster, som også er med i toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top