Vil bokse for Syrien
Bokser-03-50-15.jpg
Hvis Sarah Mahfoud får lov til at deltage ved VM i Kazakhstan i næste måned, så bliver det som syrer og ikke som dansker. Foto: Kaj Bonne.
Trods lovning om det modsatte kommer Sarah Mahfoud ikke til VM som dansk deltager

Formentlig er det for sent for Gladsaxes Sarah Mahfoud, at hun blev tilmeldt som syrisk deltager ved de kommende verdensmesterskaber i slutningen af maj i Kazakhstan.
– Danmarks Bokse-Union havde stillet mig VM-deltagelsen i udsigt, hvis jeg gjorde det godt ved NM. Jeg vandt finalen, og jeg fik at vide, at det var en god præstation. Alligevel blev jeg ikke udtaget. Det er meget skuffende. Særligt fordi en anden dansk kvinde, som tabte ved NM, skal deltage i Kazakhstan, siger Sarah Mahfoud.
Sarah Mahfoud har en syrisk far og en færøsk mor, så derfor har hun med hjælp fra Gladsaxe Bokseklub henvendt sig til syriske bokseforbund: – Men jeg troede jo, at jeg skulle til VM for Danmark, så derfor er vores tilmelding kommet efter deadline – man skal huske på, at Syrien er ramt af krig. Får jeg lov til at stille op, så tager jeg af sted og bokser for Syrien, selv om jeg aldrig har repræsenteret andre lande end Danmark, siger Sarah Mahfoud.
Jean Clausen fra Gladsaxe Bokseklub er fortørnet: – Sarah er blevet urimeligt behandlet af Danmarks Bokse-Union. Jeg forstår hendes skuffelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top