AB Gladsaxe er oppe
AB-Thobias-Thomsen-1-21-161.jpg
AB Gladsaxe har al mulig grund til at juble over oprykningen, der er sikret på den mest overbevisende måde. Foto: Kaj Bonne.
Returbilletten til 1. division sikret med 2-1 imod Aarhus Fremad

Matematisk og teoretisk kunne det gå galt for AB Gladsaxe med at sikre sig returbilletten til 1. division, men al tvivl blev fejet væk, da akademikerne fra Bagsværd tog til Aarhus og besejrede Fremad med 2-1.
AB Gladsaxe havde ikke tabt siden åbningskampen i foråret 20. marts, da Aarhus Fremad vandt med 1-0 på Gladsaxe Stadion, så det var ikke så godt for gæsternes selvtillid, at Aarhus Fremad kom på 1-0 i lørdags.
Men der gik kun fire minutter før William Kvist havde udlignet og det helt forløsende mål til 2-1 blev sat ind af Kristian Uth i det 63. minut. Så var resultaterne i alle de andre kampe bedøvende ligegyldige i forhold til AB Gladsaxes oprykning.
Succesen er ikke mindst sikret via et knaldhamrende sikkert forsvar, der kun er passeret 10 gange. AB Gladsaxe kan fejres på hjemmebane på lørdag, når oprykningskandidaterne fra Frem kommer på besøg.
Der er gratis adgang til kampen for Gladsaxeborgere, hvis de tager deres sygesikringsbevis med som dokumentation.
Umiddelbart ser det ud som om 1. division i den nye sæson vil bestå af mange hold fra København og Sjælland, så rejseudgifterne blive begrænsede, selv om ture til Hjørring og Hobro koster mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top