AB Gladsaxes stime blev brudt
AB-nr.-25-01-41-15.jpg
William Kvist afsluttede et perfekt angreb ved at score til 1-1. Foto: Kaj Bonne.
Meget lidt bid i offensiven i 1-1 kampe mod Brabrand

AB Gladsaxe havde bolden mest, men brugte den ikke særligt godt. Der var modstanderne fra Brabrand langt mere effektive, når de endelig kom i kontrol, så der kan ikke siges noget til, at opgøret på Gladsaxe Stadion endte 1-1.
AB Gladsaxe topper dog stadig rækken med fem point ned til Nykøbing FC på fjerdepladsen.
AB Gladsaxe havde vundet de seneste seks kampe med en målscore på 17-0, men der var kun spillet lidt under seks minutter, da Jannich Storch måtte hente bolden inde i sit mål. Et langt indlæg fra højre blev headet i kassen af den tidligere ABer Kenan Hajdarevic, der nu er i gang med sin niende klub. Hjemmeholdet forsvarere stod som saltstøtter og kiggede på. Det var sløjt.
AB Gladsaxe var gode til et få fat på bolden og kørte den rundt og rundt på tværs uden at komme i dybden. Brabrands bageste forsvar kunne nærmest gå rundt og stoppe angrebene. I varmen burde AB Gladsaxe have satset meget mere på at flytte modstanderne og pumpe dem for energi.
Da William Kvist fik udlignet i det 22. minut var det til gengæld helt efter bogen. Et angreb i venstre side med Linus Olsson og Andreas Moos som hovedaktørerne endte med et perfekt indlæg fra Moos til Kvist, der scorede fladt.
Lige efter pausen havde Kenan Hajdarevic kæmpet sig helt fri og sendt bolden forbi Jannich Storch, men Kasper Kristensen nåede tilbage og fik sparket bolden væk.
AB Gladsaxe fik næsten ikke testet Mathias Rosenørn i Brabrands mål, men måtte glæde sig over, at det trods alt blev til endnu et point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top