Bagsværd-roer klar til Rio
Lisbet-klar-til-OL.jpg
Lisbet Falch Jakobsen (til højre) og Nina Hollensen kunne juble over OL-billetten efter regattaen i Luzern. Foto: Privat.
Lisbet Falch Jakobsen kommer med til OL i dobbeltsculleren

Så er den fjerde idrætsudøver fra Gladsaxe klar til De Olympiske Lege i Rio de Janeiro. Roeren Lisbet Falch Jakobsen er fulgt i kølvandet på Jacob Søgaard Larsen (letvægtsfireren), Andreas Bube (800 meter løb) og Pernille Blume (50 meter svømning).
Ved et kvalifikationsstævne i den schweiziske by Luzern blev Bagsværd Roklubs Lisbet Falch Jakobsen sammen med makkeren Nina Hollensen (Aarhus Roklub) nr. 2 i den tunge dobbeltsculler. Den danske dobbeltsculler lå nummer to hele vejen igennem, så der var tale om en meget sikker præstation. Andenpladsen ved regattaen i Schweiz gav direkte adgang til Rio.
Lisbet Falch Jakobsen har tidligere uden held forsøgt at kvalificere sig til OL i både 2008 og 2012, men tredje gang blev altså lykkens gang for Bagsværd-roeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top