Bagsværd Station skal lysnes
Bagsværd-Station-19-16.jpg
Søren Rommelhoff fra Meny og guldsmed Glenn Swärd fra Kirkegaard Guld & Sølv præsenterer de initiativer, der vil blive taget for at gøre stationen mere publikumsvenlig. Foto: Kaj Bonne
Bycentrum i Bagsværd skal forskønnes, og det starter med S-stationen

Bagsværd Station ligner en baggård i New York. Mørk. Kedelig. Uhyggelig.
Det er bestemt ikke noget prangende førstehåndsindtryk folk får, hvis de kommer til Bagsværd med S-toget.
Bagsværd Handelsforening er en forkæmper for, at Bagsværd bymidte skal være en gevinst for både borgere og handelsliv. Problematikken blev vendt på et møde i handelsforeningen, hvor Gladsaxe Kommune var repræsenteret. Og nu lysner det.
Henover sommeren vil ”DSB S-tog” fjerne taget mellem sporene og renovere dele af stationen, blandt andet trappetårnet. På de store indvendige facader opsættes – Ryparken Station er forbilledet – store billeder af blandt andet Bagsværd Sø. Efterfølgende sætter Gladsaxe Kommune lys på forpladsen. Dette projekt er en del af ”GladsaxeLiv”, der har til formål at fremme en mere levende og attraktiv by.
– Jeg glæder mig over, at vi nu sammen sætter spot på Bagsværd Station, så vi kan skabe en endnu mere attraktiv, levende og tryg bymidte, siger Søren Rommelhoff, der er butikschef i Meny Bagsværd.
Der vil komme yderligere kulør i bymidten, når 160 blomsterkummer med spiselige sommerblomster bliver sat op. Kummerne kommer til at stå i bymidten fra midt juni til efterårsferien. Også dette er en del af ”GladsaxeLiv”.
Gladsaxe Kommune er i gang med at udvikle en større helhedsplan for Bagsværd bymidte. Det sker i et nært samarbejde med områdets interessenter, blandt andre handelsforeningen. Dette er en del af et samarbejdsprojektet ”Styrk butikslivet i bymidterne”, hvor kommunen arbejder tæt sammen med detailhandlen i både Bagsværd og Søborg.
Ved ”Go’ Nat Bagsværd” den 27. maj vil kommunens folk være til stede for at informere om bymidteforskønnelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top