De grønne sprudlede 1. maj
AB vandt 6-0 over Marienlyst og fører suverænt oprykningsspillet

6-0. Sjette sejr i træk. Sjette kamp uden at modstanderne scorede. Sjette kamp med mål af Tobias Thomsen. Og spillet var sprudlende og seværdigt.
AB fejrede i den grad 1. maj, hvor Marienlyst fra Fyn var en gavmild modstander.
– Vi spillede tålmodigt og ventede på chancerne. Vi udnyttede alle tre i 1. halvleg. Efter pausen fik vi meget plads, og det udnyttede vi. Det ser fornuftigt ud, og jeg glæder mig over, at der er kamp om pladserne, sagde en tilfreds AB-cheftræner Per Frandsen efter den store sejr.
AB indledte foråret med ineffektivt trilleri, men det er nu konverteret til effektiv småbold, som er både fodrapt og præcist.
I de første 45 minutter var samarbejdet i højre side mellem Jonas Henriksen og William Kvist af høj klasse. Henriksen var stærk i defensiven og gik villigt med frem, når Kvist inviterede til at agere bande. Henriksen var oplægger til det første mål sat ind af Kvist efter 25 minutter, og ti minutter senere scorede Henriksen selv.
Tobias Thomsen fortsatte sin scoringsstime med to mål (36. og 67. minut), mens Jonas Henriksen, William Kvist, Andreas Moos (71.) og Linus R . Olsson (89., straffe) hver scorede et.
I det hele taget var der ikke meget at brokke sig over på årets første rigtige forårsdag. Solen skinnede, og AB sprudlede foran de 659 tilskuere på Gladsaxe Stadion
Mon ikke der kommer flere på søndag kl. 15, når Brabrand kommer på besøg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top