Der var 482 vindere
Gladsaxeløbet-01-22-16.jpg
Deltagerne på 5 og 10 km sendes afsted. Man kan løbe mod tiden, man kan løbe mod sig selv og man kan løbe mod konkurrenter. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxeløbet hjulpet på vej af perfekt løbevejr

Temperaturen lå på ca. 25 grader. Der var mild blæst til at skubbe nogle af sveddråberne væk. Og i forhold til i fjor var Gladsaxeløbet klar med gode, tydelige løberuter på alle tre distancer.
Så for de 482 løbere, der stod klar ved startstregen søndag formiddag på Gladsaxe Stadion, var der udsigt til en god dag – og bedømt på de mange smil og positive kommentarer virkede det som om, at det havde været anstrengelserne værd. Alle havde grund til at føle sig som vindere, fordi de havde været med.
Gladsaxeløbet er primært et motionsløb, men det er ikke forbudt at stæse af sted, og der blev ydet nogle helt forrygende præstationer med tider, som ikke er set før i løbet historie.
Hos kvinderne kiggede eliteløberen Sylvia Kiberenge lige forbi og spurtede fra alt og alle nærmest uden at virke forpustet.
Men også hos de mindste var der forrygende tider.
IF Bytoften med ens trøjer hos de 114 deltagere satte igen i år præg på løbet. Nogle løb rundt, andre gik i majestætisk ro hele distancen. Så var der lidt ekstra kræfter til at deltage i de sociale aktiviteter hjemme i klubben senere på dagen.
Da løberne var kommet i mål, var der frugt og vand, og mange af deltagerne vandt præmier på deres startnummer.
Løbet gav inspiration til at forbedre nogle ting til næste år, så deltagerne kan få en endnu bedre oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top