annonce
Dialogen der blev væk
Møllemarken-17-16.jpg
Beboerne på Møllemarken har nu i en måned været udsat for et vejarbejde, anlæggelse af cykelstier og vi har endnu 3 måneder at se frem imod.

Indtil nu har dette projekt været præget af både ringe og sen information samt en tilsyneladende ringe interesse fra kommunens side, i forhold til at medvirke til en afvikling, der tager hensyn til os direkte berørte. Eksempelvis er parkeringspladser på de hårdt pressede veje inddraget til opbevaring af kantsten. Det betyder, at de tilstødende, ret små veje er proppet med biler døgnet rundt. Ligeledes har adgangsforhold nogle dage været så dårlige, at der ikke har været mulighed for vores ældre beboere at kunne forlade grunden. Ydermere skal vores hække nu fjernes med en uges varsel, da vi ingen mulighed har haft for at vide, at de tilsyneladende er plantet i skel. Et er, at vi synes det er et meget voldsomt indgreb, men i det mindste kunne fornuftig dialog gøre det lidt lettere at tilrettelægge.
Vi oplever, at der kommer nye gener, som overgår, hvad der er beskrevet i informationsbrevet. Der er lang tid til dette projekt er overstået – og vi har ingen anelse om, hvad der er i vente i forhold til yderligere gener. Vi har undervejs forsøgt at få et møde i stand med de ansvarlige i Vej og Park eller med udvalgsformanden. Vi vil gerne drøfte, hvordan man kunne afvikle projektet med mindre gener for beboerne.

Bestyrelsen
Ejerforeningen Mølletorpen, Bagsværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top