annonce
Fokus på oldekolle
Seniorrådet arrangerer seniorbofællesskab temaaften på Kildegården

I slutningen af 1960erne var det populært at bo i kollektiv. Senere mistede denne boform en del af auraen, men nu er mange af de unge fra dengang kommet op i årene, og hvad er mere naturligt end at slå pjalterne sammen med andre i samme aldersgruppe? Ungerne er jo for længst fløjet fra reden, og så kan det aktive seniorliv parres med at bo i et ”oldekolle”.
For at finde frem til om der i kommunen er interesse for seniorbofællesskaber arrangerer Seniorrådet i Gladsaxe en temaaften om emnet mandag den 23. maj kl. 19 til 21 i festsalen på Kildegården, Kildebakkegårds Allé 165.
– Vi vil undersøge, om der er stemning for at oprette en eller flere studiegrupper. I første omgang kan folk møde frem og høre nærmere om mulighederne, og bliver der oprettet nogle studiegrupper, så er vores opgave i Seniorrådet løst. Men derfor kan Seniorrådets medlemmer som privatpersoner indgå i studiegrupperne, siger Bjarne Mogensen fra Seniorrådet.
Jens Thomsen, formand for seniorbofællesskabet Høje Søborg Park, vil fortælle om, hvordan livet leves i et seniorbofællesskab, og Aksel Bonnichsen fra Dansk Almennyttigt Boligselskab vil redegøre for, hvilken rolle et boligselskab kan have ved dannelsen af et seniorbofællesskab. Endelig vil byrådsmedlem Susanne Palsig (SF) ud fra omfattende erfaring med emnet fortælle om, hvordan man kan etablere et seniorbofællesskab.
Noget af det arbejde som studiegrupperne forudses at skulle påtage sig er en dialog med kommune, boligselskaber og private udlejere.
Seniorrådet byder på kaffe/the og kage fra buffet i pausen. Der er gratis adgang og alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top