Fra Gladsaxe til hele verden
Ungtilung1.jpg
Besøg i Ung-til-Ung i Høje Gladsaxe. Der blev lyttet intens til de unges historier. Foto: Privat.
Internationale gæster ved Enhedslistens årsmøde besøgte lokale projekter

Enhedslistemedlemmer fra hele landet strømmede til Grønnemose Skole i Gladsaxe, der i pinsen lagde hus til Enhedslistens årsmøde. Og der var adskillige gæster fra udlandet, og de benyttede lejligheden til at studere lokale Gladsaxe-projekter.

Besøg i Ung-til-Ung
Årsmødet i Gladsaxe gav også anledning til at præsentere lokale projekter som regnvandsløsningerne på sportsområdet og Marielystbebyggelsen. Og Ung-til-Ung i Høje Gladsaxe fik søndag besøg af de internationale gæster fra venstrefløjspartier fra Europa, Afrika, Latinamerika og Mellemøsten. Her fortalte fire unge om deres mange aktiviteter, og de positive effekter det har haft for de unge og andre beboere i bebyggelsen.
”Besøget var meget vellykket ” siger byrådsmedlem Trine Henriksen. ”De internationale gæster var meget berørte af de unges fortællinger, og flere gæster etablerede kontakter for at samarbejde om lignende projekter i deres hjemlande”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top