annonce
Garhøj kontra asfalt
Gladsaxe må prioritere, og det er bl.a. sket ved at ønske forbedringer af den store asfalterede ”Arena” som ligger foran Høje Gladsaxe, men som ingen har glæde af.

Anderledes på Holmevej med det grønne område og kæmpehøjen Garhøj, som er et begravelsessted fra bronzealderen. En ting er, at en stor hvid villa ligger klos op af Garhøj,men nu vil kommunen bygge på den anden side af højen, så festlige arrangementer som 
f.eks. Sankt Hans ikke mere kan samle områdets beboere om bålet, taler og musik. Et dejligt fællesrum med store, flotte lindetræer skal erstattes af huse og biler .Området  er godt nok fredet, men på betingelse af  at kommunen senere kunne få den kedelige ide at bygge på stedet. Mon det kunne gøre alle tilfreds at dele parcellen på langs? Halvdelen til Garhøj og den anden del til byggeri. Men uden dispensationsmuligheder. Det ville for Garhøj og områdets beboere være den mindst ringe kommunale byggeplan.

Henrik Ahnfeldt-Mollerup
Højvangen 64, Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top