Gladsaxe-Hero går med i FCK Camp
Gladsaxe-Hero-går-med-i-FCK-Camp.jpg
For nylig arrangerede Gladsaxe-Hero hyggebold, hvor FCK havde doneret to spillertrøjer med stjernernes autografer. I uge 27 tilbyder Gladsaxe-Hero FCK Summer Camp. Foto: Privat.
Ny fodboldskole hos klubben på Gladsaxevej i uge 27

Gladsaxe-Hero går nye veje. I 14 år har fodboldklubben været en del af DBUs fodboldskole, men nu forsøger man noget nyt. I uge 27 tilbyder Gladsaxe-Hero i stedet alle de fodboldinteresserede børn fra 6 til 14 år FCK Summer Camp. Den sommerfodboldlejr er delt i tre sideløbende fodboldskoler. Børn fra U10 til U14 kan deltage i FCK Junior Camp og FCK Keeper’s Camp, mens de yngre fra U7 til U9 kan melde sig til FCK Mini Camp.
– Vi synes, at tiden er inde til at prøve et nyt koncept. Vi er sikre på, at der er et højt fodboldfagligt indhold på campen med FCK. Det kombinerer vi så med et socialt indhold – for det er vi gode til Gladsaxe-Hero. På den måde sikrer vi, at deltagerne får en fantastisk uge, siger Gladsaxe-Heros formand Per Sundberg.
På lejren fra mandag 4. juli til fredag 8. juli trænes der i de øvelser og metoder, som FC København selv bruger i deres daglige arbejde med børn og unge. De individuelle færdigheder i førsteberøringer, finter, driblinger, afslutninger, bandespil og sammenspil udvikles også – og så skal der naturligvis også scores mål.

Én blandt fem
FCK Summer Camp udbydes af fem klubber. Ud over Gladsaxe-Hero er det Boldklubben Søllerød-Vedbæk, Karlslunde Fodbold samt moderklubberne i FC København, B 1903 og KB.
Det nye fodboldskole, som Gladsaxe-Hero tilbyder er væsentligt dyrere end DBUs Fodboldskole: – Men vi mener, at indholdet svarer til prisen. For eksempel er alle campens trænere fra FCK – og så er der daglig frokost med i prisen på FCK Camp, siger Per Sundberg.
Læs mere på www.fck.dk/fckcamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top