annonce
Gudstjeneste under åben himmel
Ni Gladsaxe-kirker går sammen ved Aldershvile Slotsruin 2. pinsedag

De naturskønne omgivelser i Aldershvile Slotspark ved Bagsværd Sø har gennem flere år dannet en smuk ramme om en friluftsgudstjeneste 2. pinsedag klokken 11. Sidste år var vejret ikke med arrangementet, der måtte rykke i ly for regn i Bagsværd Kirke – men i år håber de ni deltagende Gladsaxe-kirker på tørvejr, sådan som det har været tilfældet de fleste år. Ild, kanonsalut og duer i himmelflugt er nogle af de mere usædvanlige indslag i gudstjenesten – og den musikalske side får et særligt løft med FDF Gladsaxe Brass Band som akkompagnement til salmerne, ligesom kirkernes klassiske kor suppleres med glade toner fra Buddinge Kirkes Ungdomsgospelkor, Ashira.
Flere af kirkerne arrangerer fælles-kørsel fra den lokale sognekirke, men man er også velkommen til selv at finde vej – via ”Slotsparken” ned til parkeringspladsen ved Slotsruinen. Man opfordres til at medbringe siddepude eller klapstol. Og har man lyst, er man også mere end velkommen til at medbringe kaffe og madkurv til fællesspisning efter gudstjenesten!
I tilfælde af vedvarende regn flyttes gudstjenesten til Bagsværd Kirke – nærmere oplysninger herom fås i givet fald efter kl. 9.30 på selve dagen ved henvendelse til Bagsværd Kirkekontor på tlf. 44 98 41 41.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top