Iværksættere styres videre
Iværksætter-03-19-16.jpg
Flemming Troelsen i den ternede skjorte har masser af erfaring at øse ud af, og deltagerne fik klaret en del praktiske problemer lige på stedet. Foto: Kaj Bonne.
Iværksætterhuset viser faldgruber og løsninger på at undgå dem

Det kan gå rigtig godt – og det kan gå pivhamrende galt med en stor økonomisk lussing til følge. Det er sin egen sag at starte sin egen virksomhed, så det gælder om at være godt forberedt, så meget lidt kommer bag på en.
Gladsaxe Kommune er en af de 22 kommuner, der bakker op omkring Iværksætterhuset, der har til formål at støtte iværksættere, så de forhåbentlig kan få en god, positiv oplevelse og meget gerne komme videre med deres forretningside.
I tirsdags var der møde på Gladsaxe Hovedbibliotek, hvor konsulent Flemming Troelsen kom ind på alle relevante emner omkring iværksætteri, og der blev lyttet, taget notater, spurgt og svaret blandt den lille snes fremmødte, der måske blev helt afklaret om hvorvidt de skal gå videre med deres ideer.
-Lige det her kursus er et introduktionstilbud. Næste trin kan være at få et møde med en ekspert, hvor man sidder over for hinanden og får endnu mere styr på tingene, fortæller Gladsaxe Kommunes erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen.
-I løbet af et år er der op mod 80 kurser i de 22 kommuner, der alle ligger inden for en rimelig køreafstand, så man forholdsvis hurtigt kan få styr på sine ideer og muligheder, siger hun.
Statistik viser, at 30 procent af nystartede virksomheder lukker inden for det første år og efter fem år har 45 procent drejet nøglen om. Men de tal kan sandsynligvis minimeres gevaldigt, hvis der er lavet et tilbundsgående forarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top