annonce
Jazzens Dag fejret i Gladsaxe
JazzklubCD3-003.jpg
Svenskeren Björn Ingelstam, austarlieren og danskeren Kira Martini (der har boet i Brasilien) bidrog til at gøre afteten yderst festlig. Foto: Kaj Bonne.
Chris Tanner spillede på slotspavillonen

Bøgen var sprunget ud ved Aldershvile Slotspavillon, da Gladsaxe Jazzklub for tredje år i træk lørdag aften fejrede UNESCOs ’International Jazz Day’. Over hele kloden markeres denne dag med koncerter og særlige events.
Den australske klarinettist Chris Tanner havde samlet gode musikalske venner til lørdag aftens underholdning, og det blev på alle måder en smuk og medrivende koncertoplevelse.
Over tre sæt viste de musikalske håndværkere deres dygtighed. I forskellige konstellationer fremførte musikerne flere af jazzens genrer, og der var nerve og engagement i hvert et nummer.
Koncertens swingende repertoire var sammensat af aftenens hovedperson, Chris Tanner.
Livekoncerten blev optaget – og Jazzklubbens tredje CD-udgivelse vil herefter være en realitet. På pladens cover vil der som titel komme til at stå ”Young at Heart” – og med koncertens mange numre in mente, signaleres ungdommelig energi med plads til både kollektivets og solisternes fortolkninger.
Release-koncerten vil finde sted i forbindelse med ’Gladsaxe Jazzfest 2016’. Hele holdet bag den nye CD vil stå på scenen til jazzfestens sidste koncert, søndag 19. juni – og efterfølgende vil skiven denne dag kunne erhverves til en særpris.
Herefter kan ’Chris Tanner and The Good Onions’ godt gøre sig klar til en landsdækkende turné-virksomhed i jazzklubber, i musikforeninger og til festivaler. Med bøgen sprang et nyt jazzband ud i Aldershvile – og på den internationale jazzdag, den 30. april 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top