annonce
Kampkunst vises på ambassade
Indonesisk-kampsport-09-04-16.jpg
På lørdag skal den lille Pencak Silat-klub fra Gladsaxe optræde på den indonesiske ambassade. Klubbens instruktør Martin Sangill er i rødt. Foto: Kaj Bonne.
Pencak Silat-klubben fra Gladsaxe giver opvisning på den indonesiske ambassade

Sidste år startede den klassiske guitarist Martin Sangill en Pencak Silat-klub i Gladsaxe. Pencak Silat er nationalsport i Indonesien, og den i Danmark ret ukendte sportsgren forener kampsport og dans på en særlig smuk måde.
Martin Sangill har dyrket kampsporten siden 1988 og er gradueret med sortbælte hos en stor mester i Holland, hvor Pencak Silat er en af de mest populære kampsportsdiscipliner. Nu har klubben i Gladsaxe modtaget en fornem invitation. På lørdag kl. 14.15 laver den lille klub en opvisning på den indonesiske ambassade på Ørehøj Allé 1 i Hellerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top