Letbanen tilbage på skinner
Forligsaftale torsdag aften

Letbanen er tilbage på en skinneforbindelse med den forligsaftale, som blev indgået torsdag aften om Hovedstadens Letbane, siger Karin Søjberg Holst (S), borgmester i Gladsaxe og næstformand og repræsentant for ejerskabskommunerne i Hovedstadens Letbane:

Med den forligsaftale, som blev indgået i aftes, forventer jeg, at anlægsloven bliver vedtaget inden sommerferien og at Hovedstadens Letbanen er tilbage på skinner. Vi er parat til at strække os langt, og nu sætter vi turbo på, at vi – kommunerne og Region Hovedstaden – kan få de sidste ting på plads, for vi vil ikke være dem, der sinker processen. Vi mener, der er brug for, at der kommer ro om projektet, så der skabes tryghed om de investeringer, som allerede er sat i gang omkring letbanen, og det har Folketinget og regeringen også et ansvar for.

Link til forligsteksten på Transportministeriets hjemmeside: http://www.trm.dk/da/nyheder/2016/letbane-1205

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top