Livredning er et hit
livredning-børn.jpg
Der arbejdes med hjertemassage og mund-til-mund, så mulighederne for at kunne hjælpe i en krisesituationen forbedres. Foto: Privat.
Børn og trænere i Gladsaxe Svømmeklub har øvet sig i at redde liv

I Gladsaxe Svømmeklub byder april måned hvert år på livredning. Undervisningen i svømmeafdelingen har derfor bestået af alt fra De fem Baderåd til bjærgning af hinanden, tilpasset holdenes niveauer.
Det er en stor succes hos børnene, der elsker at komme til svømning, hvor de kan få lov til at redde hinanden op af vandet, forsøge sig med førstehjælp og få styr sikkerheden omkring vandet.
Når april måned så er ovre, får børnene et diplom med hjem, så de kan se hvad de har lært gennem perioden.
Det er ikke kun de unge svømmere, der får lov til at redde liv. Også en del af trænerne har netop været gennem bassinlivredderprøven, der repeteres hvert år. Her testes trænerne i førstehjælp, dykning, svømning med tøj, bjærgning, drukneulykker og meget mere, der skal sørge for at sikkerheden er i top, når der undervises i hallerne.
Trænerne får også et bevis på deres flotte præstationer når de har bestået livredderprøven, så det er ikke kun børnene der synes at livredning er et hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top