Loop skal samle Værebro
Rutchebane-Værebro-02-17-16.jpg
Det nye loop i Værebro Park - med rutsjebane og gangbroer - er ved at blive færdigt. Loopet indvies efter planen 9. juni. Foto: Kaj Bonne.
Naturarealet mellem Bagsværd Svømmehal, Skovbrynet Skole og Værebro Park skal udnyttes

”Den vilde idé” hedder overskriften på det nye loop, der indvies i juni indvies af borgmester Karin Søjberg Holst (A). Og det kan bestemt ikke udelukkes, at ”den vilde idé”, der har modtaget et støttebeløb på en halv million kroner fra Realdania, kommer til at dele vandene.
Således henledte ingeniør Jørgen Schjær-Jacobsen fra Bagsværd Gladsaxe Bladets opmærksomhed på projektet: – Jeg har meget vanskeligt ved at se formålet med konstruktionen, som oven i købet er lavet af rustent jern, siger Jørgen Schjær-Jacobsen.
Også A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har støttet projektet 100.000 kroner, da projektet behøvede en ekstrabevilling.
– Loopet er godkendt som legeplads, men nok så væsentligt, så er det med i et stisystem som forbinder villakvartererne med Værebro Park. Vi får nu brugt et område, der før lå øde hen. Der er blevet ryddet, så man nu kan kigge ud over søen, siger Leon Friis Jørgensen, bestyrelsesmedlem i Gladsaxe Almennyttige Boligselskab (GAB).
Bag projektet står beboere fra Værebro Park, Gladsaxe Kommune, GAB og Dansk Almennyttigt Boligselskab.
Anvendelsen af naturarealet ved Værebro Park bag Bagsværd Svømmehal og Skovbrynet Skole er med til at skabe større tryghed for beboerne.
Loopet skal aktivere børn fra skolen, gæster fra svømmehalen og beboere fra Værebro Park, så de får lyst til ophold på loopets trapper, udsigtspunkter, rutsjebane, gangbroer i trælund og over søen samt på bænke og langs tilstødende stier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top