Målet er 100.000 kr. i kassen
Lyserød-05-41-15.jpg
Der bliver gået til den, når deltagerne i fodboldfitnessafdelingen er i kamp, og spillerne hygger sig noget så gevaldigt samtidig. Foto: Kaj Bonne.
Tre klubber går sammen om Lyserød Lørdag

Gennem et par år har IF Bytoften leveret et stort stykke arbejde for at få Lyserød Lørdag til at give en bunke penge til kampen mod brystkræft. I fjor kom der ca. 50.000 kr. i kassen i forbindelse med en fodboldturnering på anlægget ved Gladsaxe Skole.
-Nu skruer vi endnu mere op for blusset. Vi er gået i samarbejde med Bagsværd Boldklub og Bagsværd Atletik Club og 8. oktober skulle gerne blive en folkefest i sportens tegn på Bagsværd Stadion, så vi kan samle mindst 100.000 kr. ind, siger IF Bytoftens formand Thomas Dreyer.
-Vi arrangerer en fodboldfitness-turnering med deltagelse af op til 32 hold. Bagsværd Boldklub står for en turnering for 8-mandshold, der skal spille på stadionbanen, og atletikklubben arbejder med en ide om at lave løb, der starter og slutter inde på stadion.
Hele arrangementet skal rundes af med en fest om aftenen.
-Der bliver også sat legeting op, så børnene kan hygge sig, mens mor eller søster er i aktion som fodboldspillere, siger Thomas Dreyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top