annonce
Motion nedprioriteres i Gladsaxe Kommune
Det var med stor undren for mange, at en særdeles populær multibane på Frødings Alle blev påbegyndt nedrevet tirsdag 5. april.

Dagen efter modtog Søborg Skole forklaringen: at en enkelt nabo har følt sig generet af støj fra banen, der tilhører Klub Søborg. Kommunen har således ikke givet skolen en reel mulighed for at komme med tiltag, der ville kunne reducere støjen.
I denne sag prioriterer kommunen åbenbart hensynet til en enkelt borger højere end mange hundrede børns glæde ved sund bevægelse. Samt desuden også områdets øvrige børn og voksne, som også frit kan benytte en af kommunens meget få grønne aktiviteter.
Kommunen har udarbejdet en pjece ”Motion og legestrategi” udgivet i september 2013. Heri kan man læse følgende: ”Byen er indrettet, så den indbyder folk til at bevæge sig, og samtidig er der små grønne byrum til ro og ophold. Vision fra Planstrategi 2012 – Gladsaxe i vækst”.
Der skrives videre: ”… tænke motions- og legepladser ind i den samlede planlægning for byens udvikling. Tanken er, at motions- og legepladser skal understøtte overordnede mål om stærke og levende bycentre, rige muligheder for rekreativ udfoldelse og attraktive boligområder.”
Det er svært at genkende pjecens smukke visioner, når Gladsaxe Kommune tager initiativ til nedrivning af den lille populære multibane på Frødings Alle. Når der ikke er plads til en multibane i forbindelse med skolen, hvor har kommunen så tænkt sig at børnene skal røre sig?

Mads Hvid Ribergaard

1 kommentar om “Motion nedprioriteres i Gladsaxe Kommune”

  1. Tina siger:

    Jeg og kender mange der undre sig over beslutningen. Vi bor selv tæt på boldbanen og er på ingen måde generet af støjen. Man skulle tro at demokratiske processer ville blive taget i brug og ikke blot én persons utilfredshed (hvis dette er tilfældet) kunne være afgørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top