Ny boldbane på vej
Mads Hvid Ribersgaard undrer sig i Gladsaxe Bladet over nedrivningen af multibanen på Frødings Alle.

Børnene i Søborg Skoleklub får igen en god fodboldbane. Det er korrekt, at kommunen har været nødt til at fjerne banderne omkring den gamle bane, da brugen af banen med bander på gav støjgener, som var over det tilladte for bolig i åben og lav bebyggelse. Men den bliver snart erstattet af en permanent løsning, der overholder støjgrænserne. Borgmester Karin Søjberg Holst har taget imod besøg fra elever fra klubben og forsikret dem om, at der bliver fundet en god løsning, og skolens elevråd, klubmedlemmer, skolebestyrelse og ledelse er i tæt dialog om den nye varige løsning. Jeg beklager, at skolen ikke i første omgang blev inddraget i løsningen. Arbejdet med at fjerne banderne skete den 6. april, og de blev taget ned på en måde, så de kan bruges igen. De kaninløbegårde, som var i forbindelse med banderne, blev også taget ned, men de er allerede reetableret. Der er også kommet nye mål på fodboldbanen, så siden den 18. april har der igen kunnet spilles fodbold på banen, men uden bander. Dette er dog en midlertidig løsning, og der skal, som lovet af borgmesteren, findes en permanent god løsning. Den nye løsning vil indebærer en ny type boldbur på en ny placering på Søborg Skoleklubs matrikel.
Michael Mariendal
Skolechef

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top