Nye lokaler efter 87 år
Kirkegaard-Guld-17-16.jpg
Guldsmed Kirkegaard bliver i Bindeleddet, hvor ekspedienterne står klar til at modtage kunderne. Foto: Kaj Bonne.
Guldsmed Kirkegaard bliver på Bindeleddet og flytter ikke tilbage til Bagsværd Hovedgade

En epoke i Bagsværd er slut. En af byens ældste og kendteste forretninger flytter. Efter 87 år i samme ejendom på hovedgaden flytter Guldsmed Kirkegaard til Bindeleddet 14.
I første omgang var flytningen en nødløsning, fordi det berømte rambuk-tyveri gjorde det umuligt at drive forretning i den destabiliserede ejendom, som nu er under genopførelse.
– Det var en svær beslutning, men heldigvis er de nye lokaler større og bedre. Vi laver ikke mange ændringer, men vil dog have et større fokus på vielsesringe. Vi har også kollektioner af tahiti-perler, hvor vi arbejder ud fra perlen i stedet for ud fra smykket. På vores værksted fortsætter vi med at lave unika efter kundernes ønsker og behov, siger indehaverne, Glenn og Mie Swärd.
Ægteparret Swärd er de sjette ejere af Kirkegaard: – Henry Kirkegaard var første ejer og i respekt for ham, har butikken altid haft hans navn, som er respekteret af alle i Bagsværd, hvor folk siger: jeg skal lige ned til Kirkegaard. Og de skal være mere end velkomne til at kigge ind til os på Bindeleddet, siger Glenn og Mie Swärd.

1 kommentar om “Nye lokaler efter 87 år”

  1. Godt kæmpet, Glenn og Mie.
    Hårdt arbejdende og ukuelige borgere som jer er guld værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top