Pokalkamp blev folkefest
bytoften.jpg
Den fik på alle tangenter, da holdene marcherede ind på den mildt sagt knoldede bane. Foto: IF Bytoften.
IF Bytoften samlede 300 til kamp mod Solrød

300 tilskuere til en fodboldkamp er et tal, der godt kan gøre mange divisionsklubber misundelige. Men så mange formåede IF Bytoften at samle til pokalkampen i tirsdags mod Solrød. Og den stod på pølser, øl, vand og is i bedste fodboldstil.
-Vi tabte kampen med 2-4 efter 2-3 ved pausen. Vi scorede faktisk til 3-3, men dommeren valgte at annullere målet for frispark mod Solrøds målmand, der faldt ind i målet med bolden. Målmanden sagde selv, at der ikke var frispark, siger Bytoftens formand Thomas Dreyer.
Nu kan Bytoften så koncentrere sig om at sikre sig oprykning.
-Vi er fire point fra en oprykningsplads og har vigtige kampe mod Brede, VB 1968 og Bagsværd på programmet, siger Thomas Dreyer.
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top