Rap-scenen i Gladsaxe er i rivende udvikling
street-festival.jpg
Der var masser af lokale rappere på scenen. Foto: Amanda Hjernø
Street Life Festivalen blev en stor succes

Det var de 200 unge vidner til, da de tjekkede ind i ”Den Rå Hal” på telefonfabrikken til ”Street Life Festival” i Gladsaxe lørdag den 16. april.
Arrangørerne bag Street Life Festivalen: Beat City/UK Gladsaxe, GXU – Gladsaxe 10. Klasse og Ungdomsskole, Ung til Ung, Musikkælderen/Telefonfabrikken og HipHop Korpset er ovenud tilfredse med en vellykket festival.
-Rap-musikken udvikler sig med stor hastighed. Vores samarbejde med HipHop Korpset, som underviser de unge i at komponere beats og skrive relevante tekster, har haft stor betydning for denne udvikling. De unge får udgivet deres eget musik og når langt med det gennem de digitale medier, fortæller medarrangør Henning Neerskov fra Beat City/UK Gladsaxe.

Scenen er en unik mulighed
Der var masser af lokale rappere på scenen til festivalen, som kørte fra kl. 18-22. På scenen fik de mulighed for at komme ud over scenekanten og præsentere deres musik for Gladsaxes unge. Samtidig lærte de også en masse af at stå på samme scene som allerede etablerede rap-kunstnere. Det giver stor motivation for deres videre arbejde med egen musik at få det præsenteret og spillet foran et publikum i professionelle rammer af lyd og lys.

Rap-fællesskab og PoP Up-events
Selvom rap-musik er en genre, som ikke rammer den bredeste målgruppe af unge, set med musikalske briller, er den som sagt meget veludviklet i Gladsaxe.
Unge, der godt kunne tænke sig at udvikle deres evner inden for rap-genren, har mulighed for at deltage i et rap-fællesskab under kyndig vejledning af HipHop Korpset i samarbejde med UK Gladsaxe. Kontakt UK Gladsaxe for mere information. Desuden vil samarbejdet mellem de forskellige aktører i Gladsaxe fortsætte. Så hold øje på Facebook eller Gladsaxe Bladet for at se, hvor og hvornår det næste ”PoP Up” arrangement finder sted. Der vil med garanti være tiltag for enhver smag. DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top