Regning på en halv million
Regning-på-en-halv-million.jpg
Hærværket på bilerne i Bagsværd løber op i over 500.000 kroner. Foto: Privat.
Lakeringen af de hærværksudsatte biler i Bagsværd løber op

For fire uger siden blev der begået seriehærværk mod 15 personbiler på Aldershvilevej og Slotsparken,.En havelåge og to kameraer blev også smadret. To medarbejderbiler fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium samt – viste det sig senere – skolens ejendom blev også udsat for hærværk ved samme lejlighed. Flere af de uheldige bilejere har fået lakeret deres biler: – Og den samlede regning løber op i en halv million kroner, siger en af bilejerne, der selv har fået en regning på 180.000 kroner for sine to biler. De forurettede borgere har udsat en dusør på 7.000 kroner til oplysninger, der kan finde frem til gerningsmændene. Men politiet arbejder fortsat med sagen, blandt andet med at gennemse overvågningsmaterialet fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium.
– Vi overdrog et interessant videoovervågningsmateriale til politiet, som også var her på skolen for at spørge, om der var nogen elever, der havde set eller hørt noget. Vi har endnu ikke fået en tilbagemelding fra politiet, men der hersker ingen tvivl om, at den uopklarede sag stadig hviler som en tung skygge over skolen, siger rektor Jimmy Burnett Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top