Rengøringskvinder belønnet
miljøpris.jpg
Rengøringskvinderne på Bagsværd Skole gør også meget ud af det sociale ved siden af jobbet. Foto: Privat.
Otte kvinder på Bagsværd Skole hædret

De otte kvinder i rengøringsteamet på Bagsværd Skole fik blomsterbuketter og en check på 2.500 kr. til fælles fornøjelse, da de fik overrakt Arbejdsmiljøprisen 2016 på deres FOA/KLS fagforenings generalforsamling 10. maj.
Prisen har de fået for deres samarbejde og sammenhold, deres engagement og arbejdsglæde. De har formået at integrere rengøringsgruppen i skolens samlede personale, så de er en synlig del af skolens hverdag og afholdt af lærere. De tomme flasker, børnene ikke gider indløse panten for, samler de og bruger pengene til fælles udflugt f.eks. til Bakken.
– Vi har taget moderne tiders rengøringsmetoder til os, er Svanemærkede og arbejder efter INSTA 800 rengøringssystemet. Det har alt sammen hjulpet os til at styre vores arbejdsdag og dermed givet større arbejdsglæde, siger tilsynsassistent Inge Marie Schmidt, der står til venstyre på billedet.

1 kommentar om “Rengøringskvinder belønnet”

  1. Hans H. Jensen siger:

    Et stort, hjerteligt Til Lykke , fra jeres stolte pensionerede direktør Hans H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top