Røveri mod kiosk i Bagsværd
Pistolbevæbnede røvere stjal stort beløb

Mandag 23. maj kl. 22.26 blev det anmeldt, at der havde været røveri mod en kiosk på Buddinge Hovedgade i Bagsværd, hvor en person var blevet truet med en pistol. Kort tid forinden havde tre maskerede gerningsmænd truet sig til at få indholdet fra kioskens kasseapparater udbetalt. To personer kom ind i kiosken og truede den ansatte med en pistol, mens én person holdt vagt ude foran indgangen. Gerningsmændene fik tilegnet sig et stort pengebeløb og løb efterfølgende fra stedet i retning mod Herlev. Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, 165-170 cm. høj med almindelig kropsbygning. Han var iført sort jakke, hvide handsker og en sort hue uden udskæring til øjne, næse og mund. Manden talte dansk.

B: Mand, 165-170 cm. høj med almindelig kropsbygning. Han var iført sort jakke, hvide handsker og en sort hue uden udskæring til øjne, næse og mund. Manden talte dansk.

C: Mand, 165-170 cm. høj med almindelig kropsbygning. Han var iført sort jakke, hvide handsker og en sort hue uden udskæring til øjne, næse og mund. Manden talte dansk.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top