Sjov start på svømmekarriere
Svømning-04-51-121.jpg
Der var hektisk aktivitet i mange timer. Foto: Privat.
Mini-stævne i Gladsaxe svømmehal.

Svømmeklubben holdt mini-stævne i Gladsaxe Svømmehal i søndags. Her havde alle børn, der kan svømme på dybt vand, mulighed for at deltage og vinde medaljer.
Stævnet startede med at svømmeklubbens trænere viste an i en 4x25m medley holdkap – hvor alle svømmearterne og startspring blev vist – herefter var det svømmernes tur.
De yngste svømmere; ”Søløverne” (som var ned til 5 år), kunne stille op i 25m benspark med plade, 25m rygcrawl eller/og 25m crawl. Søløve-svømmere har normalt træning på lavt vand, så at stille op til et stævne hvor de ikke kan bunde, er utroligt sejt!
De lidt ældre svømmere; ”Delfiner, Hajer og Spækhuggere” (op til 15 år), stillede op i de lidt længere distancer: hhv. 50 eller 100m rygcrawl, og 50 eller 100m crawl. De ældre svømmere som har lært brystsvømning (som er den sidste svømmeart man lærer, da det er motorisk sværest) havde også mulighed for at prøve kræfter med den disciplin i 50m brystsvømning.
Stævnet sluttede af med at alle de deltagende svømmere der havde lyst, blev delt op i 8 hold på tværs af hold og aldre i en ”t-shirt holdkap”. Her skulle hvert barn svømme 25m crawl med en t-shirt på, hvorefter de skulle tage den af og give den videre, som en stafet, til næste svømmer på holdet – og det skal siges at det ikke er så nemt at tage våd T-shirt af og på når man skal skynde sig. Det første hold der kom igennem alle holdets svømmere vandt og fik guldmedaljer om halsen, næste hold fik sølv, og tredje fik bronze – som det havde været gennem alle dagens løb.
Rigtig mange børn gik derfor stolte hjem med mere end én medalje om halsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top