Sjov start på svømmekarriere
bytoften1.jpg
Anders Islin Jakobsen fra Jyske Bank var en meget populær mand hos de mange drenge, der straks tog målene i brug. Foto: Kaj Bonne.
Møde med politikere skal gerne forbedre forholdene

Mange nye huse og mange tilflyttere til kommunen har givet mange nye medlemmer i IF Bytoften, der holder til ved Gladsaxe Skole.
-Siden april har vi fået 56 nye medlemmer, så vi nu er oppe på 360 medlemmer, fortæller klubformand Thomas Dreyer – mens en dreng kommer og fortæller, at han gerne vil meldes ind.
Faciliteterne kan slet ikke følge med. Klubbens eneste bane ligner noget, der kan bruges direkte i en science fiction film fra Månen. Så knoldet og ujævn er den, og flere steder kan uddeles findeløn, hvis man kan få øje på noget græs.
Den er også gal med omklædningsfaciliteterne, så udehold kan blive tvunget til at klæde om hjemmefra.
IF Bytoften hænger i den grad sammen med skolen, der først kan frigive fodboldbanen klokken 16, fordi der også er en SFO-ordning at tage hensyn til.
-Nu skal vi til møde med politikerne, og så håber vi, at der kan blive blødt op på nogle ting. Vi mener at have fundet et godt sted, hvor man kan opføre en hal i forbindelse med skolen, så både vi og Gladsaxe Skole kan få fornøjelse af det, siger Thomas Dreyer.
Ambitionen i Gladsaxe er at leve op til mottoet ”Gladsaxe i bevægelse”, men det kan blive nødvendigt at oprette ventelister, som man kender det fra mange københavnske fodboldklubber.
Nu er alt ikke problemer i IF Bytoften. I torsdags kom Anders Islin Jakobsen fra Jyske Bank i Bagsværd med to små mål til 3-mandshold. Målene er små, men de koster pænt mange penge, så det var et dejligt tilskud at få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top