Smukke stemmer i Den Rå Hal
Smukker-stemmer-i-Den-Rå-Hal.jpg
Gladsaxe Pigekor sang, så det var en fryd i Den Rå Hal. Foto: Privat.
Gladsaxe Pigekor gav 12 numre ved koncert på Telefonfabrikken

Forleden sang Gladsaxe Pigekor sig ind i hjerterne på 75 tilhørere ved en koncert i Den Rå Hal på Telefonfabrikken. Det gjorde med deres egne udgaver af sange skrevet af Sting, Kate Bush, Ed Sheeran og David Bowie. Sidstnævnte blev hyldet med en flot version af ”Life on Mars”.
Pigekoret har hen ved 30 medlemmer i alderen fra 13 til 23 år, og koret er en del af Gladsaxe Musik- og Billedskole. Showet sluttede festligt med Shackles, et gospelnummer hvor alle rejste sig fra stolene og dansede. En på alle måder dejlig aften for tilhørerne og de optrædende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top