annonce
Socialkontor for verden
Frederik Hoedeman (FH), bestyrelsesmedlem SF-Gladsaxe, skriver i Gladsaxe Bladet under overskriften:

”Flygtninge og indvandrere styrker økonomien”. Her er to store problemer med FH’s indlæg:
For det første er FH’s centrale pointe simpelthen usand. Ifølge Finansministeriet vil befolkningen fra 2014 til 2020 vokse med 97.000 flygtninge og familiesammenførte. Det udløser samlet set en ekstraregning på 6,4 mia. kr. for årene 2017 til 2020. Men det er kun prisen for de nye flygtninge. Hvis vi regner de ikke-vestlige indvandrere med, som allerede er i Danmark, så belastede de ifølge Rockwool Fonden alene i 2014 de offentlige kasser med 16,6 milliarder kroner.
For det andet så ignorerer FH (og SF) også sikkerhed. For nylig udtalte den firestjernede NATO-general Philip Breedlove, at Islamisk Stat anvender flygtningestrømmen til at sende terrorister til Europa. Det har Islamisk Stat også meldt åbent ud. Derfor har lederen af Europol, Rob Wainwright, også advaret om, at der vil komme flere angreb, som det vi så i Paris i 2015. Det skader naturligvis økonomien, når udgifterne til sikkerhed stiger.
Faktum er, at det her er vores Danmark, og at der er meget, vi skal passe på. Vi har fx et helt unikt velfærdssystem, men det bryder sammen, hvis vi skal være socialkontor for hele verden. Endelig er det både en menneskelig og økonomisk tragedie, når vi ikke hjælper i nærområderne, hvor vi kan redde flere menneskeliv – også kvinder og børn.
Kristian Tørning
Folketingskandidat
Dansk Folkeparti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top