annonce
Søborg Bowling Klub rykker op i 1. division
Slutkamp blev ren magtdemonstration

Der var lagt op til en ægte gyserafslutning i 2. division syd i bowling. De lokale Søborg BK skulle søndag morgen møde førerholdet fra Slagelse Bowling Club i sæsonens sidste kamp.
Inden det afgørende møde førte Slagelse rækken med 342 point, mens Søborg lå på en delt andenplads med 335. Da der spilles om 32 point i en kamp, krævede det derfor en sejr på minimum 20-12, hvis Søborg skulle have en chance for at vinde rækken.
Hjemmeholdet kom bedst fra start, og vandt den første af fire serier med 8-0. Nu var Slagelses forspring allerede indhentet. Herfra så Søborg sig ikke tilbage, og i de sidste tre serier fortsatte de deres dominans, og vandt kampen overlegent med 28-4. De væltede 5010 kegler, hvilket svarer til et holdgennemsnit på 208,75. Dagens bedste spiller blev Victor Rentsch med et gennemsnit på 231.
De andre resultater i rækken flaskede sig for Søborg, som efter kampen fik overrakt guldmedaljerne. I næste sæson gælder det nu den næstbedste række i Danmark, 1. division.
”Det har atter været en fantastisk sæson. Oprykning for 2. år i træk og 3. gang på fire år. Klubben er inde i en rivende udvikling. Vi er en blanding af unge og ældre, der går rigtigt godt i spænd. Udviklingen må godt fortsætte, for der er ingen tvivl om, at vi får brug for forstærkninger, hvis vi skal forblive i 1. division”, siger den mangeårige formand Tom Nemming, der selv er en del af guldholdet,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top