Søskendepar topper
nanna.jpg
Nanna Gøtsche blev interviewet efter den flotte indsats. Foto: Privat.
Martin og Nanna Gøtsche øgede forspringet i 24H SERIES

Martin og Nanna Gøtsche fra Mørkhøj deltog i weekenden i 12 timers løbet på racerbanen i Zandvoort/Holland. Og det blev til en førsteplads i SPX-klassen
Martin og Nanna deltog i den specielle klasse SPX som kører sammen med løbets største klasse; A6-klassen – der består af biler som AUDI R8, Mercedes SLS, Lamborghini Huracan, Porsche 991 GT4 R, Porsche 991 GT3 America med flere, og det var netop den sidste type; Porsche 991 GT3 America med 570 Hk og 4000 ccm som de kørte i.
Martin og Nanna deltog sammen med de to tyske kørere, Klaus Werner og Jens Feucht, og de fire kørere udgør dette års faste kørere som sammen med de 20 mekanikere, hjælpere og supportere i Artthea Sport kæmper om placeringerne i de 6 løbsserier.
Teamet har allerede kørt 24H Dubai, 12H Mugello/Italien og nu 12H Zandvoort/Holland, og efter weekendens løb, øgede Artthea Sport forspringet til de nærmeste konkurrenter i SPX-klassen så det er på nuværende tidspunkt en placering på førstepladsen til Artthea Sport med i alt 37 point. Lige efter kommer det tyske team; Leipert Motorsport og deres Lamborghini Huracan Super Trofeo (5200 ccm) med 31 point, og på 3. pladsen GDL Racing fra San Marino, også i deres Lamborghini.
Weekendens løb bød på mange udfordringer, lige fra en skade på styretøjet til kølerproblemer, men alligevel blev det til en 1. plads i SPX klassen og en 9. plads i A6 klassen. Selvfølgelig ville teamet gerne have været længere fremme i A6 klassen, men de biler er væsentlig hurtigere – så teamchefen (Michael Schwabe) var meget tilfreds med at få styrket forspringet.
Næste løb køres i Sydfrankrig 15.-17. Juli hvor interesserede er velkommen til at komme på besøg i pitboksen på Paul Ricard racerbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top