- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Spydspids for lækkerier

Skridt for skridt, meter for meter, afdeling for afdeling. Sådan kommer den løbende ombygning af MENY Bagsværd til at foregå. Personalet vil hele tiden have fokus på at guide kunderne rundt i butikken, så de kan finde varerne, som der vil blive flyttet lidt rundt på undervejs.
I sidste uge blev ferskvareafdelingen indhegnet af et støvtæppe og pillet ned af håndværkere. At den gigantiske ombygning til over 25 millioner kroner indledes med ferskvareafdelingen, er der en god grund til.
– Kunderne skal kunne gå på opdagelse hos os. Vi vil være lokalområdets spydspids med hensyn til delikatesserne og lækkerierne. Vi laver lødige færdigretter, som er kreeret af vores kokke, slagtere og fiskemand, siger købmand Steen Johansson.
Energibesparende inventar, opdatering af kølemontre og –diske, nyt gulv og maling af lofter og vægge samt smartere indretning suppleret med en udvidelse af supermarkedets sortiment på 20 procent bliver det nye MENY som gerne skulle stå knivskarpt sidst i august.
– Med denne ombygning viser vi borgerne, at vi tror på Bagsværd. Det løft, som kommer til bymidten, tager vi aktivt del i, siger butikschef Søren Rommelhoff.
– Og MENY er ikke blot et sted, hvor man handler. Vi har konstant fokus på den personlige betjening og service, så mon ikke kunderne bærer over med os de kommende ti uger, spår Steen Johansson.