annonce
Stor sejr til GIFs damer
GIFs-damer-vandt.jpg
GIFs damer var fuldstændig suveræne i første DM-afdeling af TeamGym. Foto: Privat.
I første DM-afdeling i TeamGym blev det til en klar hjemmebanesejr i sportshallen

GIF-Gymnastiks kvindehold i TeamGym kom flot fra start. I Gladsaxe Sporthal blev det til en klar sejr i den første DM-afdeling. De deltagende hold skal møde hinanden to gange, og de fire bedste hold går videre til DM-finalen.
Damerne fra GIF gjorde det hurtigt klart over for konkurrenterne, at de var landet i ”løvindernes hule”. De lagde ud med en trampolinomgang der var tæt på fejlfri, selv om det var med høj sværhedsgrad. Der blev fulgt op med en meget flot rytmeserie og baneomgang.
Trænerteamet kunne stolt se på, at deres gymnaster allerede i første runde sikrede sig en plads i DM-finalen og dermed et stort skridt tættere på DM-medaljer.
Herrerne var også i aktion og endte på en 4. plads. Det bliver spændende i 2. afdeling, hvor det ser ud til at GIF-Gymnastik skal kæmpe imod Gadstrup om den samlede 4.plads, der giver adgang til DM-finalen.
I de kommende uger skal alle ungdomsholdene deltage i deres 2. runde, og det ser godt ud for flere af dem med henblik på at komme med i Winners Final, der skal afholdes i Aarhus 4. juni.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top