Talenterne myldrer frem
håndbold1.jpg
De dygtige håndboldpiger fra AB skal til DM og nogle år kan man forhåbentlig se nogle af dem på det bedste hold i seniorafdelingen. Foto: Privat.
For tredje år i træk skal AB’s håndboldpiger til DM

Endnu engang er det lykkedes for AB’s dygtige U12 Piger at kvalificere sig til DM i håndbold. Pigerne fra den akademiske boldklub skal i weekenden forsøge at sætte kronen på værket, når der for 44. gang bliver afholdt DM for U12-hold i Hvidovre.
I maj 2015 mødtes en flok forventningsfulde spillere, forældre og trænere for at fastsætte rammerne for den kommende sæson. Målet var ganske enkelt: Dette skulle være en sæson med god, udfordrende træning, mange sjove arrangementer, et stærkt fællesskab mellem pigerne, håndboldture ud omkring i Danmark og selvfølgelig en masse flotte resultater på håndboldbanen.
Og man kan vist roligt sige, at denne sæson bestemt ikke har skuffet.
For at kvalificere sig til DM for U12 hold skulle man ende blandt de tre bedste i sin pulje før jul. Og selvom AB var kommet i en svær pulje, præsterede de på fornemste vis at vinde puljen, og det var endda med kun et enkelt nederlag undervejs. Dermed var pladsen til DM sikret.
Det har dog ikke kun været på håndboldbanen, at holdet har oplevet stor succes. Uden for banen har pigerne vist en stor lyst til at ville være sociale omkring hinanden. Det har blandt andet ført til hyggelige arrangementer med bowling, halloweenfest, julebingo, klatreture, indløb med spillerne fra København Håndbold og biografture. Samtidigt har U12 Pigerne i år oplevet en større tilgang af spillere end nogensinde før, og med en spillertrup på næsten 30 spillere har for første gang kunnet stille med tre hold i turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top