annonce
Topopgør endte målløst
Få chancer da Gladsaxe-Hero havde Farum på besøg

Det var rækkens to bedste hold, målt på point, som tørnede sammen lørdag eftermiddag på bane 1 i Gladsaxe-Hero.
Farum kom bedst ud af starthullerne og tilspillede sig i kampens indledning et par store chancer. Allerede efter et par minutter fik de bolden i mål, men den engelske dommertrio både vinkede og fløjtede for offside.
Gladsaxe-Hero fik efterhånden mere ro og styr på spillet, men kom kun frem til et par halve chancer inden pausen. Den største faldt til David Ledstrup, men desværre uden skarphed i afslutningen.
Farum var stærkest på omstillinger og havde to kæmpe chancer for at bringe sig foran, men formåede heller ikke at få scoret.
Holdene gik til pause med 0-0.
2.halvleg blev en mere taktisk forestilling uden de store chancer. Begge hold forsøgte, Hero med spillet over kanterne, Farum med omstillinger. Den største chance faldt til Thomas Strømberg, men bolden sneg sig lige uden om stolpen. De sidste ti minutter spillede Hero i undertal efter et gult kort, men formåede stadig at holde Farum væk fra scoringschancer.
Det hele endte nogenlunde fortjent med uafgjort 0-0, et resultat begge hold vel kan være nogenlunde tilfredse med.
Gladsaxe-Hero er nummer 3 med 10 point i en række med meget stor jævnbyrdighed. På lørdag er Gladsaxe-Hero på besøg i Gilleleje hos FC Gribskov kl.12.15. Skal holdet holde sig i toppen af rækken kræver det tre point i den meget tætte række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top