- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Tur til Aalborg med succes

59 friske drenge i alderen 8 – 11 år og 18 trænere fra Gladsaxe-Hero Boldklub samt en del forældre havde en fantastisk tur til Aalborg City Cup.
Gladsaxe-Hero havde to hold med på hver af årgangene U9, U10 og U11.
Aalborg City Cup er en stor international fodboldturnering for unge spillere og med deltagelse af over 3.600 spillere fra ni forskellige lande.
Turen bød på masser af fodbold og socialt samvær.
Der blev spillet mange spændende kampe, kæmpet, jublet og grædt.
Det hjalp meget, at hele gruppen boede sammen i en gymnastiksal, så drengene lærte hinanden bedre at kende, både på holdene og på tværs af årgangene.
Ipads og mobiler var bandlyst på turen, så på togturen og mellem kampene var det kort- og brætspil, hyggesnak og leg udendørs, der var gang i.
Holdene spillede 6-7 kampe hver, og det blev til én Fair Play pokal til et af U9 holdene og en flot 2. plads og pokal til et af U10 holdene.
Specielt drengene fra U9 var meget stolte af at få deres første store pokal.
Trænerteamet er sikre på, at de med turen har opnået et fantastisk sammenhold, som de kan bygge videre på de kommende år.
– Det var med stor stolthed, at vi sendte 59 af vores unge talenter til Ålborg Cup, og det var godt at se, at sammenholdet og fællesskabet var i højsædet. At vi vandt en fair play pokal og fik en flot andenplads er vi meget stolte af i Gladsaxe-Hero Boldklub. Hele turen var planlagt af aktive forældre og frivillige trænere, som har gjort det muligt at gennemføre denne tur, stor ros fra klubben til alle, der har deltaget og bidraget, siger formanden Per Sundberg.